Als architect wilt u steeds het juiste gevelbeeld creëren. Strak, modern, traditioneel of retrolook? Om aan deze wensen te voldoen, heeft VEKA SOFTLINE 82 NL serie ontwikkeld. Het systeem is helemaal afgestemd op de verschillende bouwstijlen die kenmerkend zijn voor Nederland.

Van starterswoning tot luxe landhuis

Houdt u van een klassieke look? Of vindt u strak en modern juist mooi? U kiest uit diverse stijlvolle uitvoeringen, die beschikbaar zijn in meer dan vijftig kleuren en decors. Ook kunt u een aluminium cliplijst naar keuze laten aanbrengen. Met SOFTLINE 82 NL krijgt uw huis een uniek persoonlijk accent!

Cost of ownership
standaard kozijn
Cost of ownership
SOFTLINE 82 NL

Bespaar tot 50%

Een kunststof kozijn is in de aanschaf voordeliger dan kozijnen van andere materialen. SOFTLINE 82 NL voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm (klasse A). De wanddikte van 2,8 mm zorgt voor extra sterke hoekverbindingen waardoor ramen decennialang probleemloos functioneren. Onderhoud blijft beperkt tot af en toe reinigen. Daarom is SOFTLINE 82 NL met zijn gunstige Cost of Ownership een goede investering.

Lager energieverbruik

Gaat u voor maximaal comfort in woon- en werkomgeving? De meerkamertechnologie van SOFTLINE 82 NL zorgt voor de hoogste energie-efficiëntie en beste thermische waarden. Met een inbouwdiepte van 116 mm is het profiel bovendien perfect voorbereid op triple beglazing voor extra warmte- én geluidsisolatie en een nog lager energieverbruik.

Ik wil graag documentatie DOWNLOADEN:

  Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en de nieuwsbrief (4x per jaar) ontvangen.

  Ik wil graag documentatie PER POST ONTVANGEN:

   Ik wil graag de volgende bestanden per post ontvangen:
   Informatiefolder SPECTRAL
   Uitgebreide documentatie over SOFTLINE 82 NL.
   Informatiepakket over de lage Total Cost of Ownership.
   Informatie over de isolatiewaarden van SOFTLINE 82.
   Informatiefolder Kunststof kozijnen en milieu.
   Het onderzoeksrapport en interview milieuprestaties van kunststof kozijnen.

   Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en de nieuwsbrief (4x per jaar) ontvangen.

   * Dit veld is verplicht.