Polyclose: ontdek noviteiten met licht, kleuren en duurzame materialen

Van 15 t/m 17 januari 2020 vindt Polyclose plaats in Flanders Expo te Gent (België). Uiteraard is VEKA aanwezig op de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering, gevel- en toegangstechniek. Tijdens Polyclose presenteert VEKA noviteiten die de toekomst meer licht en kleur geven. Benieuwd wat dat inhoudt? Het VEKA team ontvangt u gastvrij in stand 1340, hal 1.

Belangrijke noviteiten zijn bijvoorbeeld de uitbreiding naar negen kleuren van VEKA SPECTRAL en de introductie van VEKAMOTION: hét kwaliteitsconcept voor trendy hefschuifdeuren. In afzonderlijke artikelen worden deze noviteiten belicht.

Nieuw: unieke houtlookverbinding
In de VEKA stand zijn exposities ingericht en vinden demonstraties plaats. Er worden nieuwe toepassingen van profielen getoond, zoals de unieke VEKA houtlookverbinding en tal van andere slimme productietechnieken.

Op weg naar een circulaire economie
Innovatie is natuurlijk hét thema tijdens de beurs. Bij VEKA is dat altijd duurzame innovatie. Alle producten die VEKA op de markt brengt, zijn dan ook 100% recyclebaar. VEKA maakt dit waar door uitsluitend te werken met profielen van zuivere PVC en staalversterkingen. Deze beide materialen zijn in een geautomatiseerd proces eenvoudig van elkaar te scheiden. Daardoor zijn de gerecyclede materialen altijd weer terug te brengen in een cyclus die nieuwe producten voortbrengt, die dezelfde levensduur en toepassingsmogelijkheden hebben als de oorspronkelijke producten. Hoe dit proces precies verloopt, wordt met woord en beeld toegelicht in de stand van VEKA.

VEKA nodigt u uit
Wilt u meer weten over de innovaties van VEKA? U bent van harte welkom in stand 1340, (hal 1).

U kunt kosteloos de Polyclose bezoeken als gast van VEKA. Registreer u met de code PE10110127 via onderstaande link en u ontvangt de toegangskaarten via e-mail.