Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Een nieuw huis bouwen? Wilt u besparen op de energiekosten? Moeten de kozijnen lang meegaan? Dan zal de kozijnenspecialist SOFTLINE 82 NL adviseren. Dit kunststof profielsysteem van VEKA is mooi, energiezuinig en voordelig!

Lager energieverbruik

Wilt u straks genieten van een goed geïsoleerde, behaaglijke woning? SOFTLINE 82 NL maakt het mogelijk, dit profielsysteem levert topprestaties op het gebied van warmte-isolatie. Helemaal als u kiest voor de combinatie met triple glas. U bent dan verzekerd van de hoogste energie-efficiëntie en beste thermische waarden. Daardoor hoeft u minder te stoken en bespaart u op de energiekosten.

Cost of ownership
standaard kozijn
Cost of ownership
SOFTLINE 82 NL

Bespaar tot 50%

Wilt u weten wat een kozijn kost? Een kunststof kozijn is in de aanschaf 25 tot 50% voordeliger dan kozijnen van andere materialen. Vraagt u zich af hoe het zit met de kosten op lange termijn? Ook wat dat betreft bent u met SOFTLINE 82 NL voordelig uit. Dit dikwandige profielsysteem voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm (klasse A). Sterke kozijnen die decennialang probleemloos functioneren. Het enige wat u hoeft te doen is reinigen van tijd tot tijd. Het onderhoud kost dus praktisch niets!

Kozijnen naar uw smaak

Houdt u van een klassieke look? Of vindt u strak en modern juist mooi? U kiest uit diverse stijlvolle uitvoeringen, die beschikbaar zijn in meer dan vijftig kleuren en decors. Ook kunt u een aluminium cliplijst naar keuze laten aanbrengen. Met SOFTLINE 82 NL krijgt uw huis een uniek persoonlijk accent!

Ik wil graag documentatie DOWNLOADEN:

  Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en de nieuwsbrief (4x per jaar) ontvangen.

  Ik wil graag documentatie PER POST ONTVANGEN:

   Ik wil graag de volgende bestanden per post ontvangen:
   Informatiefolder SPECTRAL
   Uitgebreide documentatie over SOFTLINE 82 NL.
   Informatiepakket over de lage Total Cost of Ownership.
   Informatie over de isolatiewaarden van SOFTLINE 82.
   Informatiefolder Kunststof kozijnen en milieu.
   Het onderzoeksrapport en interview milieuprestaties van kunststof kozijnen.

   Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en de nieuwsbrief (4x per jaar) ontvangen.

   * Dit veld is verplicht.