Uniek:
Ongekend Ultramat oppervlak

Kleur wordt een belevenis …
Een kunststof kozijn is nooit zomaar een kozijn. Dat is te danken aan VEKA SPECTRAL: de oppervlakveredelingstechologie die voor een weergaloze look-and-feel zorgt. Opvallend hierbij is de matte optiek die het kozijn een superieure uitstraling geeft.

… dankzij de fluweelachtige haptiek
De uitstraling is meer dan alleen een lust voor het oog. Wie voor het eerst een kozijn met VEKA SPECTRAL ziet, wil het ook aanraken. Oppervlakken met VEKA SPECTRAL hebben namelijk een fluweelachtige haptiek die aangenaam aanvoelt. Dat moet u zelf ervaren!

Zie en voel zelf het verschil
VEKA SPECTRAL moet u gezien én gevoeld hebben. Vraag eenvoudig een monster aan, u kunt de bijzondere eigenschappen zelf ervaren.

Ga voor 100% cradle-to-cradle

Voor de recycling van oude kunststof kozijnen heeft VEKA samen met fabrikanten, marktpartijen en de brancheorganisatie een gesloten kringloop ingericht. Oude kunststof kozijnen gaan eerst naar een afvalinzamelingspunt en vervolgens naar één van de VEKA recyclefabrieken in Europa. Daar worden ze gerecycled: een proces waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen. Alle materialen uit oude kunststof kozijnen worden volledig hergebruikt. Het worden grondstoffen voor nieuwe kozijnen van dezelfde sterkte en kwaliteit.

VEKA SPECTRAL is beschikbaar in diverse ultramatte kleuren

Het spectrum wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe kleurstellingen en texturen. Onlangs zijn weer twee kleuren toegevoegd aan het kleurengamma van VEKA SPECTRAL.

Lagere TCO

Bouwen met 100% recyclebare kunststof kozijnen is uiteraard goed voor het milieu. Daar komt bij dat het ook economisch een verantwoorde keuze is. Recent onderzoek heeft nog eens bevestigd dat kunststof kozijnen zich gunstig onderscheiden door hun lage Total Cost of Ownership (TCO).

Ik wil graag documentatie DOWNLOADEN:

  Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en de nieuwsbrief (4x per jaar) ontvangen.

  Ik wil graag documentatie PER POST ONTVANGEN:

   Ik wil graag de volgende bestanden per post ontvangen:
   Informatiefolder SPECTRAL (NIEUW)
   Uitgebreide documentatie over SOFTLINE 82 NL.
   Informatiepakket over de lage Total Cost of Ownership.
   Informatie over de isolatiewaarden van SOFTLINE 82.
   Informatiefolder Kunststof kozijnen en milieu.
   Het onderzoeksrapport en interview milieuprestaties van kunststof kozijnen.

   Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en de nieuwsbrief (4x per jaar) ontvangen.

   * Dit veld is verplicht.