In het Cultuurgebouw in Hoofddorp (gemeente Haarlemmermeer) wordt op 1 februari het congres Duurzaam Gebouwd gehouden. Onder het motto #VanGasLos gaan de deelnemers aan de slag met de energieneutrale en circulaire ambities van de provincie Noord-Holland.

Het congres staat in het teken van kennisdeling en inspiratie. Meer dan 30 topsprekers, 30 workshops en meer dan 40 exposanten zullen het congresthema vanuit diverse invalshoeken belichten. Bovendien zullen veel prominenten en beslissers uit de bouw- en vastgoedsector het congres bezoeken. Daarmee biedt het programma een boeiende mix van presentaties, workshops en netwerkmogelijkheden.

Presentatie VEKA

VEKA is sponsor van het congres en tevens een van de exposanten. De presentatie van VEKA stelt een actueel duurzaamheidsthema centraal: Hoe realiseer je met de beglazingssystemen en kunststof kozijnen de optimale combinatie van geluidsisolatie en thermische isolatie?

Bestel nu uw gratis toegangskaart

VEKA maakt een bezoek aan het congres Duurzaam Gebouwd extra aantrekkelijk. Wij nodigen u uit om onze gast te zijn. Zolang de voorraad strekt, kunt u een gratis toegangskaart ontvangen door een mail te sturen naar ahakkert@veka.com. Wilt u in de mail s.v.p. uw naam, bedrijfsnaam en adresgegevens vermelden? Meer informatie over het congres vindt u op de site.